Hoe werkt het?

FDC Funding brengt ondernemer en investeerder bij elkaar door crowdfunding

Financieren

Een aanvraag voor een financiering doet u samen met een adviseur van FDC FUNDING. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

DOE EEN QUICKSCAN

Uw pand op het platform

Nadat de screening positief is afgerond, wordt de pitch geschreven en zal de financieringsvraag worden geplaatst op het platform : de plek waar de (vastgoed) ondernemer de investeerder ontmoet. Een makkelijk en toegankelijk proces, ondersteund door de techniek van Geldvoorelkaar.nl.

Geldvoorelkaar.nl verzorgt namens FDC FUNDING de administratie, maakt de overeenkomsten op voor geldlener en investeerder en zorgt ervoor dat het (eerste) hypotheekrecht gevestigd wordt. Dit ondergebracht in de Stichting Crowdfunding Partnerprojecten.

Stappen financieringsaanvraag

Wilt u weten welke stappen er nodig zijn om een financieringsaanvraag te doen?

1. Stuur een mail naar [email protected] en ontvang het aanvraagproces in beeld

of

2. Stuur een mail naar [email protected] en ontvang het stappenplan

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met onze FUNDING specialist op nummer 088-0204520.

Investeren in vastgoed

FDC FUNDING brengt zakelijke hypotheken tot stand. Samen met andere investeerders leent u geld uit aan een ondernemer voor de aankoop en/of verbouwing van zakelijk vastgoed. Hiervoor krijgt u het eerste hypotheekrecht op het betreffend object. U sluit als investeerder via de notaris de geldleenovereenkomst met hypotheekakte en wettelijke waarborgen. Dit wordt gefaciliteerd door Geldvoorelkaar.nl handelend onder Stichting Crowdfunding Partnerprojecten.

Op het moment dat een financieringsaanvraag is gescreend (zekerheden en samenwerkende partners) en is gefiatteerd wordt de aanvraag en het onderpand gepresenteerd op het platform middels een pitch. In de pitch leest u de details van de ondernemer, financieringsaanvraag, onderpand en zekerheden. Zo kunt u beoordelen welke investering het best bij u past.

PROJECTEN

De investeerders zullen worden benaderd in volgorde van een 4 traps-raket.

1. Directie, adviseurs & medewerkers FDC
2. Familie en vrienden van de geldlener
3. Innercircle FDC investeerders
4. FDC / Lancyr Groep relaties (45.000)
5. Geldvoorelkaar-investeerders

Overweegt u te gaan investeren bij FDC FUNDING dan kunt u nu al de eerste stap zetten en een account aanmaken om uzelf te registeren. Vervolgens krijgt u van ons via de e-mail een investeringsovereenkomst toegezonden. Met deze overeenkomst geeft u FDC FUNDING toestemming om namens u de administratie en het betaalverkeer van uw investeringen te verzorgen. Stichting Crowdfunding Partnerprojecten faciliteert dit.

REGISTREER

Wilt u meer weten hoe investeren in zakelijke hypotheken werkt?
1. Stuur een mail naar [email protected] en ontvang het aanvraagproces in beeld

of
2. Download hier het stappenplan (PDF)

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met onze FUNDING specialist op nummer 088-0204520.