Projecten

Registreer nu en ontvang tot 6 % rendement op uw eerste investering!

Investeren in vastgoedhypotheken

Op FDC FUNDING vindt u de mogelijkheid om (particulier of zakelijk) te investeren in vastgoedhypotheken. De techniek hierachter is gebouwd door het grootste crowdfunding platform van Nederland: Geldvoorelkaar.nl. Bekijk de projecten:

FDC Funding Projecten

Projectnummer

22334

Bedrag

€ 276.400

Rente

6 %

Looptijd

10 jaar

Loan to Value

60%

Projectnummer

23274

Bedrag

€ 267.200

Rente

4,75%

Looptijd

5 jaar

Loan to Value

60%

Projectnummer

23273

Bedrag

€ 821.000

Rente

3,75%

Looptijd

1 jaar

Loan to Value

60%

Over de ondernemer, Ali Wazir

“Mijn vader heeft een vastgoedportefeuille opgebouwd op A-locaties in het centrum van Amsterdam met een waarde van ongeveer € 10 miljoen. Inmiddels is mijn vader 66 jaar en wil hij van zijn pensioen gaan genieten. Met mijn vastgoedonderneming ‘Hamlet’ wil ik de panden van mijn vader stapsgewijs overnemen. Met dat doel heeft mijn vader mij van jongs af aan altijd meegenomen in zijn zakelijke activiteiten.

In mijn vader’s vastgoedbedrijf heb ik mij de afgelopen 8 jaar, na mijn MBA-studie Finance aan de Vrije Universiteit, beziggehouden met het verhuren, beheren en renoveren van de vastgoedobjecten. Wat goed aansluit bij de plannen voor de panden die ik ga overnemen.

Het eerste pand is al in mijn bezit. In het tweede pand dat wordt aangekocht (Nieuwendijk 127), bevinden zich een winkelpand op de begane grond en appartementen op de bovengelegen verdiepingen. Het winkelpand is al verhuurd en dat contract loopt door. Na de aankoop worden er boven vier appartementen gerealiseerd, bestemd voor de verhuur binnen de vrije sector. Zo maken wij optimaal gebruik van de verhuurmogelijkheden op een toplocatie in Amsterdam.“

Lees de uitgebreide pitch