Bedrijfspand

Binnen 4 weken uw zakelijke hypotheek geregeld

Bedrijfspand

bedrijfspandEen bedrijfspand is een pand dat gebruikt wordt voor bedrijf of winkel. Met deze term wordt ook bedoeld een kantoor, fabriek, opslagplaatsen etc.

Het huurcontract (en dus de zekerheid van de inkomsten) zijn geregeld in het Burgerlijk Wetboek. De huurder heeft een aantal verplichtingen. Zoals het voldoen van de huurprijs, waarbij het niet voldoen van de huur gelijk een verzuim oplevert. Er gelden andere regels voor verhuur van bedrijfspanden dan voor residentiële huurders. De termijn van het huurcontract en de regels gebonden aan deze termijn zijn ook anders. Laat u goed adviseren en neem contact op met onze vastgoedfinancieringsspecialist.

Bedrijfspand financieren

Wilt u een bedrijfspand kopen en zoekt u een financiering? Dat kan met een zakelijke hypotheek of een vastgoedhypotheek.

Een financiering voor een bedrijfspand kan worden aangevraagd voor de aankoop of verbouwing van het bedrijfspand. Dit kan door middel van een lening bij een bank maar kan ook worden aangevraagd met crowdfunding. De adviseurs van FDC denken graag met u mee en helpen u aan de beste oplossing.

Crowdfunding als financieringsoplossing

Naast een breed assortiment banken is het ook mogelijk om een uw financiering te regelen via crowdfunding met FDC FUNDING.

FDC Funding financiert tot 70% van de waarde van het onroerend goed. Bekijk de rentetarieven.

Als u geïnteresseerd bent om uw bedrijfspand te financieren via via FDC Funding start het proces. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

U kunt zelf alvast een quickscan doen om te zien of uw bedrijfspand in aanmerking komt voor FDC Funding.

DOE EEN QUICKSCAN