Woon-winkelpand

Binnen 4 weken uw zakelijke hypotheek geregeld

Woon-winkelpand

woon-winkelpandDit is een mix-pand, waarbij de huurinkomsten van particuliere huurders én van zakelijke huurders komt. Dit geeft een risicospreiding, hierdoor is de maximale LTV 80%. Er zijn verschillen tussen residentiële en zakelijke huurovereenkomsten. Wilt u meer weten over het financieren van een woon-winkelpand? Laat u goed adviseren en neem contact op met onze vastgoedfinancieringsspecialist.

FDC Funding financiert tot 80% van de waarde van het onroerend goed. Bekijk de rentetarieven.

Woon-winkelpand financieren

Wilt u een woon-winkelpand kopen en zoekt u een financiering? Dat kan met een zakelijke hypotheek of een vastgoedhypotheek.

Een financiering voor een woon-winkelpand kan worden aangevraagd voor de aankoop of verbouwing van het pand. Dit kan door middel van een lening bij een bank maar kan ook worden aangevraagd met crowdfunding. De adviseurs van FDC denken graag met u mee en helpen u aan de beste oplossing.

Naast een breed assortiment banken is het ook mogelijk om een uw financiering te regelen via crowdfunding met FDC FUNDING.

Crowdfunding als financieringsoplossing

Als u geïnteresseerd bent om uw woon-winkelpand te financieren via FDC Funding start het proces. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

U kunt zelf alvast een quickscan doen om te zien of uw pand in aanmerking komt voor FDC Funding.

DOE EEN QUICKSCAN