Winkelpand

Binnen 4 weken uw zakelijke hypotheek geregeld

Winkelpand

winkelpandWij financieren via FDC Funding een winkelpand tot 70% van de waarde. Voor het huurcontract gelden dezelfde regels als bij Bedrijfspand en Kantoorpand.

Wilt u meer weten over het financieren van een winkel? Laat u goed adviseren en neem contact op met onze vastgoedfinancieringsspecialist.

Winkelpand financieren

Wilt u een winkelpand kopen en zoekt u een financiering? Dat kan met een zakelijke hypotheek of een vastgoedhypotheek.

Een financiering voor een winkelpand kan worden aangevraagd voor de aankoop of verbouwing van het pand. Dit kan door middel van een lening bij een bank maar kan ook worden aangevraagd met crowdfunding. De adviseurs van FDC denken graag met u mee en helpen u aan de beste oplossing.

Naast een breed assortiment banken is het ook mogelijk om een uw financiering te regelen via crowdfunding met FDC FUNDING.

Crowdfunding als financieringsoplossing

FDC Funding financiert tot 70% van de waarde van het onroerend goed. Bekijk de rentetarieven.

Als u geïnteresseerd bent om uw winkelpand te financieren via via FDC Funding start het proces. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

U kunt zelf alvast een quickscan doen om te zien of uw pand in aanmerking komt voor FDC Funding.

DOE EEN QUICKSCAN