Projectontwikkeling financieren

Projectontwikkeling financieren

projectontwikkeling financierenProjectfinancieringen zijn tijdelijke financieringen. U moet bij projectontwikkeling financieren denken aan bijvoorbeeld een grote renovatie van een pand die u aankoopt. Of een project wat nog in zijn geheel ontwikkeld moet worden. Deze financiering is vaak van korte duur. Het rentepercentage is daarom hoger dan een niet-projectfinanciering.

Projectfinanciering is altijd maatwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van projectfinanciering via FDC FUNDING? Laat u goed adviseren en neem contact op met onze vastgoedfinancieringsspecialist.

Vastgoedfinanciering

Als u geïnteresseerd bent om uw project te financieren via via FDC Funding start het proces. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

U kunt zelf alvast een quickscan doen om te zien of uw projectontwikkeling in aanmerking komt voor FDC Funding. Overigens is projectontwikkeling financieren altijd maatwerk.

DOE EEN QUICKSCAN