Investeren in vastgoed

Registreer nu en ontvang 6 % rendement op het eerste project!

Wilt u meer rendement op uw vermogen zonder het hoge risico van beleggen? Dan is investeren in vastgoed door crowdfunding een eenvoudig en veilige oplossing. Samen met andere investeerders investeert u in een vastgoedhypotheek van een ondernemer. U maakt het mogelijk dat zakelijk onroerend goed kan worden gekocht, het MKB kan uitbreiden of dat het gewenste pand kan worden gekocht voor verhuur.

Via FDC FUNDING vindt u de mogelijkheid om (particulier of zakelijk) te investeren in vastgoedhypotheken en investeert u eenvoudig in een beleggingspand naar keuze. Voor u betekent dit een aantrekkelijk rendement met een laag risicoprofiel en de zekerheid van een hypotheek.

REGISTREER DIRECT

De voordelen samengevat:
Investeren in vastgoed
Support lokale MKB ondernemer
Zekerheid van hypotheek
Rendement 4,55 % tot 6,75%
Mogelijk vanaf € 100,- per object
Maandelijkse uitkering

Wilt u weten of investeren via crowdfunding bij u past? Doe de investeringsscan en ontdek of crowdfunding ook iets voor u is.

DOE DE INVESTERINGSSCAN

Of ga direct naar onze projecten pagina

Hoe werkt investeren in vastgoed?

Crowdfunding doen we niet alleen. FDC FUNDING werkt samen met verschillende partners en specialisten. Samen staan wij voor kwaliteit en zekerheid.
FDC FUNDING maakt o.a. gebruik van de techniek, gebouwd door het grootste crowdfunding platform van Nederland: Geldvoorelkaar.nl. Ook de administratie en het beheer van de vastgoedhypotheek wordt verzorgd door Geldvoorelkaar.nl

Geïnteresseerd om te investeren in vastgoed bij FDC FUNDING? Lees hier hoe het werkt en doorloop de 4 stappen.