Woningverhuur

Binnen 4 weken uw zakelijke hypotheek geregeld

Woningverhuur

woningverhuurDe particuliere woningverhuur heeft veel zekerheid voor de investeerder. Het voordeel van residentiële huurders is namelijk dat het aanbod groot is. Wel moet u er rekening mee houden dat huurders zijn beschermd volgens de wet Huurbescherming en Huurprijsbescherming. De Loan to Value is 85%; dat betekent dat u tot 85% van de woningwaarde mag financieren via FDC Funding.

Wilt u meer weten over het financieren van onroerend goed voor verhuur? Laat u goed adviseren en neem contact op met onze vastgoedfinancieringsspecialist.

Verhuurhypotheek

Wilt u vastgoed aankopen om te gaan verhuren? Dat kan met een verhuurhypotheek. De verhuurhypotheek is bedoeld voor particulieren (criteria) en ondernemers met zakelijke doeleinden.

De rente, voorwaarden en maximale leensom kan per geldverstrekker verschillen. Zo heeft de maximale leensom ten opzichte van de waarde van het onderpand (de zgn. Loan To Value) bijvoorbeeld invloed op de inleg van uw eigen middelen. Er zijn meerder manieren om een verhuurpand te financieren. Onze vastgoedfinancieringsspecialist helpt u daarom graag bij het maken van de juiste keuze; Bancair of middels Crowdfunding met behulp van investeerders.

Crowdfunding van uw verhuurpand

FDC Funding financiert tot 85% van de waarde van het onroerend goed. Bekijk de rentetarieven.

Als u geïnteresseerd bent om uw pand voor woningverhuur te financieren via via FDC Funding start het proces. De adviseur begeleidt u in het traject van a tot z. Voorafgaand aan een financieringsaanvraag doen wij eerst een haalbaarheidstoets. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats waarbij we een beroep doen op onze samenwerkende partners.

U kunt zelf alvast een quickscan doen om te zien of uw verhuurpand in aanmerking komt voor FDC Funding.

DOE EEN QUICKSCAN