Financieren

Wilt u een bedrijfspand aankopen of uw bedrijfspand verbouwen of uitbouwen? Of wilt u investeren in vastgoed? Waar de bancaire oplossingen stoppen maakt FDC FUNDING meer mogelijk en helpt MKB ondernemers en vastgoedbeleggers aan een passende financiering.

Asset classes

Middels crowdfunding helpt FDC FUNDING u aan een zakelijke hypotheek tegen aantrekkelijke tarieven. Voor financiering van de volgende objecten, de zgn. asset classes kunt u bij ons terecht:

Bedrijfspand
Kantoorpand
Winkelpand
Woon-Winkelpand
Woningverhuur
Projectontwikkeling financieren

Maatwerk, projectfinancieringen of overbruggingskredieten zijn altijd bespreekbaar.

Rente

De rente die u betaalt is gebaseerd op de verhouding tussen de leensom en de waarde van het onderpand – de zogeheten Loan to value (LTV). Daarnaast is het type onderpand van belang. De te financieren panden zijn onder te delen in drie categorieën. Elke categorie kent zijn eigen rentepercentage. Bij tussentijdse (extra) aflossing wordt de rente mogelijk aangepast.

Tarieven

Een oriëntatiegesprek bij FDC is altijd zonder kosten. Pas als wij uw project gaan begeleiden gelden de volgende tarieven.

Haalbaarheidstoets

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn?
Aan de hand van enkele documenten doet de vastgoedfinancieringsspecialist bij FDC een eerste haalbaarheidstoets. Laat uw gegevens achter en wij helpen u graag verder, of doe alvast een quickscan.

DOE EEN QUICKSCAN

Neem contact met mij op